Inzetten
Twitter
Twitter
Er deed zich een fout voor

Oeps, er is een fout opgetreden. Excuses voor het ongemak. Als deze fout blijft aanhouden, aarzel dan niet en vertel het ons.

Er deed zich een cachefout voor

Son en Breugel, dinsdag 22 juli - Afgelopen dinsdagavond was basisschool de Stokland (in aanbouw) het decor van een brandweeroefening. In de school was tijdens werkzaamheden brand uitgebroken op het dak en is vervolgens naar binnen geslagen. Ten tijde van het uitbreken van de brand in de school waren alleen twee medewerkers van een dakdekkersbedrijf aanwezig.

Een van de medewerkers heeft hierbij brandwonden opgelopen. De tweede medewerker wilde hulp halen voor zijn maat via de steiger. Hierbij is de mewerker gestruikeld, over de dakrand gevallen en terecht gekomen op de steiger op de tweede verdieping. De medewerker heeft hierbij letsel opgelopen aan heup en benen.

Taak voor de brandweer om de brand te blussen en beiden medewerkers te bevrijden uit hun benarde posities. De brandhaard was snel onder controle, kon worden afgeblust Vervolgens konden beide slachtoffers worden gered.

Foto's: brandweer Son en Breugel
 
Inloggen (leden)Zoeken
Twitter
No tweets found.
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner