Inzetten
Twitter
Twitter
Er deed zich een fout voor

Oeps, er is een fout opgetreden. Excuses voor het ongemak. Als deze fout blijft aanhouden, aarzel dan niet en vertel het ons.

Er deed zich een cachefout voor

Son en Breugel, 29 april 2014 - Kort voor 2.00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een bijgebouw aan de Brouwerkampweg in Son en Breugel. Gezien de omvang en de ligging van het object werd direct met twee blusvoertuigen en een Officier van Dienst (OvD) uitgerukt. Uiteindelijk woedde een kleine brand in een met pannen gedekte schuur gelegen achter de woning. Hoewel het brandadres in een uithoek van de gemeente Son en Breugel was, wist de brandweer van Best als eerste ter plaatse te zijn. De brandweerlieden uit Son en Breugel keerden daarom onverrichterzake terug naar de kazerne.

Door de bluspoging van een bewoner werd erger voorkomen. Om de brand in de nok van het bijgebouw volledig onder controle te krijgen werd nog wel een hoogwerker ter assistentie geroepen. Hoe groot de schade is aan het object en wat de eventuele oorzaak van de brand zou zijn geweest is ons niet bekend. Na anderhalf uur was men er van overtuigd dat het vuur volledig gedoofd en keerde ook de brandweer van Best terug naar de kazerne.

20140429 01
Bron: www.112brabant.nl | foto: Sander van Gils
 
Inloggen (leden)Zoeken
Twitter
No tweets found.
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner