Inzetten
Twitter
Twitter
Er deed zich een fout voor

Oeps, er is een fout opgetreden. Excuses voor het ongemak. Als deze fout blijft aanhouden, aarzel dan niet en vertel het ons.

Er deed zich een cachefout voor

Son en Breugel, 7 februari 2014: De brandweer van de gemeente Son en Breugel organiseert op zaterdag 24 mei 2014 een brandweerwedstrijd. In samenwerking met het Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité wordt op deze zaterdag een wedstrijd georganiseerd in de klasse 112.

De klasse 112 zal thematisch van opzet zijn. Te denken hierbij valt aan brandbestrijding met zowel hoge als lage druk of één daarvan, hulpverleningswerkzaamheden, maar ook een chemicaliëninzet behoort tot de mogelijkheden.

2009 ABWC 01

In principe wordt voor één thema gekozen. Een combinatie is echter niet uit te sluiten.

Deze klasse kenmerkt zich door het feit dat er, naast de tankautospuit van het deelnemende korps, meerdere voertuigen kunnen worden ingezet. Dit kan een extra tankautospuit zijn, maar ook bijvoorbeeld een redvoertuig of een hulpverleningsvoertuig. Dit vergt een grote inzet van de deelnemende ploegen.

De wedstrijd vindt plaats binnen de gemeentegrenzen van Son en Breugel. Op zaterdag kan de wedstrijdlocatie verkregen worden in het Combigebouw aan de Rooijseweg 1 in Son en Breugel.

Er nemen tien wedstrijdploegen deel aan deze wedstrijd. De eerste ploeg speelt om 08.00 uur en de laatste ploeg die zal spelen is gepland om 16.00 uur. Om 19.30 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden in het Combigebouw.

Het wedstrijd schema is op korte termijn te bekijken op de website van brandweer Son en Breugel: www.brandweersonenbreugel.nl. Hierop zullen na afloop ook de uitslagen worden geplaatst.

 
Inloggen (leden)Zoeken
Twitter
No tweets found.
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner