Inzetten
Twitter
Twitter
Er deed zich een fout voor

Oeps, er is een fout opgetreden. Excuses voor het ongemak. Als deze fout blijft aanhouden, aarzel dan niet en vertel het ons.

Er deed zich een cachefout voor

Son en Breugel, 19 maart 2014 - Even na 7.00 uur is de brandweer gealarmeerd voor een brand aan een heftruck bij Decor Son. Hierop zijn het snel interventievoertuig en de tankautospuit gaan rijden. Ook is op verzoek een regionaal schuimblusvoertuig uit Eindhoven gealarmeerd ter ondersteuning.

Rond 8.00 uur is er op de afrit van de A50 bij Son en Breugel een vrachtwagen met slachtafval gekanteld. De lading koeien kadavers kwam daardoor op het wegdek terecht. Ook hier heeft de brandweer geassisteerd o.a. door het afdichten van een diesellekkage en het indammen hiervan om verdere milieuschade te voorkomen.

De chauffeur wist zelf uit zijn cabine te klimmen en raakte slechts lichtgewond aan zijn hand. Hij kon ter plekke worden geholpen door ambulancepersoneel. De afrit vanuit de richting Oss was door het ongeluk de hele ochtend afgesloten. Pas nadat de ravage door een aannemer was overgeladen in andere vrachtwagens en de vrachtwagen was afgevoerd door een bergingsbedrijf kon de afrit weer worden vrijgegeven voor het verkeer. Het ongeval gebeurde rond acht uur door nog onbekende oorzaak.

Omstreeks 17.15 uur is de brandweer voor de derde maal gealarmeerd, ditmaal voor een rookmelder alarm bij Zonhove. Oorzaak van deze melding waren de voorbereidingen van een warme maaltijd. Na een onderzoek te hebben ingesteld is de brandweer onverrichterzake terug gekeerd naar de kazerne.

Foto's: Gabor Heeres
 
Inloggen (leden)Zoeken
Twitter
No tweets found.
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner