Twitter
Twitter
Er deed zich een fout voor

Oeps, er is een fout opgetreden. Excuses voor het ongemak. Als deze fout blijft aanhouden, aarzel dan niet en vertel het ons.

Er deed zich een cachefout voor

Zaterdagmorgen rond 7.15 uur kwam een auto tegen een boom tot stilstand nadat deze moest uitwijken voor een stilstaande auto. Het ongeval gebeurde op een verbindingsweg tussen de snelwegen A50 en A2 bij knooppunt Ekkersweijer. Door dat een auto tegen de vangrail was gebost kwam de auto stil te staan op de verbindingsweg. Vermoedelijk heeft een achteropkomende auto de auto door de mist te laat opgemerkt en raakte van de weg. Vervolgens kwam hij achterwaarts tegen de boom tot stilstand.

De brandweer rukte uit voor een ongeval met beknelling maar aan het voertuig hebben ze niet hoeven knippen. Naar de brandweer kwamen ook de overige hulpdiensten ter plaatse. Over de toestand en het aantal inzittende van de auto welke tegen de boom boste is weinig bekend. Wel is duidelijk dat er ten minste één persoon per ambulance overgebracht is naar het ziekenhuis. De bestuurster van de eerste auto bleef ongedeerd tijdens de botsing met de vangrail. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse en heeft beide voertuigen afgesleept. De verbindingsweg is al die tijd geheel afgesloten geweest voor het verkeer.

 

 

 

 
Inloggen (leden)Zoeken
Twitter
No tweets found.
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner