Twitter
Twitter
Er deed zich een fout voor

Oeps, er is een fout opgetreden. Excuses voor het ongemak. Als deze fout blijft aanhouden, aarzel dan niet en vertel het ons.

Er deed zich een cachefout voor

Zondagochtend omstreeks 6.45 uur rukten de hulpdiensten massaal uit voor een auto die te water was geraakt op de snelweg A50 ter hoogte van Son en Breugel.
Naast de plaatselijke brandweer rukten ook de duikers van de Eindhovense brandweer uit. De auto was in een flauwe bocht ter hoogte van tankstation De Sonse Heide maar dan in de richting van Eindhoven naar Oss rechtdoor gereden en ondersteboven in de sloot terechtgekomen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Het voertuig lag bijna geheel onder water. De inzittenden hebben veel geluk gehad aldus buurt brigadier Daan van Sambeeck De inzittenden "heel veel engeltjes op hun schouders hadden". Om hoeveel inzittende het ging is niet bekend.

Een bergingsbedrijf kwam met groot materieel ter plaatse om het voertuig uit de sloot te takelen. De politie verrichte nog het nodige kunst en vliegwerk om enkele kannen en een tas uit het water te vissen. Nadat de auto geborgen was wist een medewerker van het bergingsbedrijf nog enkele persoonlijke bezittingen uit het water te vissen. Doordat het ongeval in de vroege ochtend gebeurde, ondervond het overige verkeer geen hinder van het ongeval.

 

 

 
Inloggen (leden)Zoeken
Twitter
No tweets found.
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner